"Аспарухово" в помощ на бедстващите в снежния капан

11664
"Аспарухово" в помощ на бедстващите в снежния капан
Снимка: БГНЕС

Хората от "Аспарухово" подхванаха акция в помощ на бедстващите в Югоизточна България. Пострадалите от наводненията, които миналата година бяха в подобна тежка ситуация, организираха група и намериха помещение, в което да се събират помощи, след което да бъдат транспортирани до нуждаещите се, информира varnautre.bg.

Сформиран е екип, който да събира необходимото за бедстващите райони в страната и да следи то да бъде изпратено навреме. Всички дарения ще бъдат протоколирани и водени на строг отчет, категорични са авторите на инициативата.

Бедствието: Борисов пътува към Смолян, двама министри - към Мало Конаре

Снегът и дъждовете, които се изсипват днес, заплашват няколко региона с нова катастрофа. Именно затова, вместо да участва на заседани...

На този етап бедстващите в Югоизточна България имат най-голяма нужда от храна и лекарства. Всеки който има желание да помогне, може да го направи, като занесе продукти на адрес: Варна, кв. "Аспарухово" ул."Искър" 48.

Събирането на даренията започнa от 9:30 часа. Като лице за контакт е посочена Мария Георгиева. "Молим продуктите, които ще се носят, задължително да бъдат с дълъг срок на годност", призовават хората от "Аспарухово".

Освен от храна и лекарства, бедстващите в снежния капан имат нужда и от агрегати. С помощта на дарители, има осигурени два, като единият вече пътува към пострадалия район.

"Всяка помощ е добре дошла! Когато тук, в квартал "Аспарухово" хората бедстваха, цяла България се стече да им помогне. Можем ли да се обединим, и сега ние да помогнем?! Благодарим на всеки откликнал на тази молба!", казват хората от "Аспарухово".

Отмениха бедственото положение в Кърджали

Областният управител Илия Илиев отмени бедственото положение в цялата Кърджалийска област, само 10 км от републиканската пътна мрежа ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com