Българин е сред шестимата най-динамично развиващите предприемачи в света

19650
Българин е сред шестимата най-динамично развиващите предприемачи в света

Ивайло Пенчев, изпълнителен директор на българската компания Уолтопия и създател на приложението Auxionize, е един от шестимата предприемачи в света, които бяха избрани да участват в програмата за най-динамично развиващи се предприемачи в света Accelerating Entrepreneurs на консултантската компания EY (Ernst &Young).

Той и още петима предприемачи от ОАЕ, САЩ, Индонезия, Турция и Нигерия заедно представиха плановете си за развитие на бизнеса си по време на световния финал на конкурса Предприемач на годината (World Entrepreneur of the Year) в Монако миналата седмица. Плановете на бизнеса бяха представени пред т. нар. growth coaches - опитни бизнес лидери, които дадоха своите препоръки за това как бизнесът на компаниите да се разгърне и да развие потенциала си на глобалните пазари.

Магията срещу корупцията и за да имате "Ламборгини" - търгофицирай

Ако очаквате тук да попаднете на поредната сбъркана телешоп реклама, сбъркали сте. Темата е търговия, но изгодата е на първо място не с...

„Да бъдеш избран между десетки предприемачи от целия свят, чийто бизнес е оценяван като перспективен и с възможности за глобален растеж е едно впечатляващо постижение. Тази година България излъчва за първи път свой представител в програмата Accelerating Entrepreneurs и това, че г-н Пенчев попада в тази съвсем малка и много внимателно селектирана група предприемачи говори, че успехите на г-н Пенчев и Уолтопия съвсем не са случайни. Точно обратното – това е резултат от много години труд, иновативност и непоколебима вяра в успеха. Гордеем се с този успех на г-н Пенчев и се радваме, че българският бизнес получава подобно признание в негово лице“- коментира Николай Гърнев, управляващ съдружник на EY в България.

Повече за самата програма и за това кой е Ивайло Пенчев прочетете в Expert.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини