Доброволци от чужбина ще учат деца в Ловеч на чужди езици

17244
Доброволци от чужбина ще учат деца в Ловеч на чужди езици

В началото на март  в Ловеч пристигнаха четирима доброволци от Европейската доброволческа служба по проект „Active and healthy lifestyles”. Той се реализира от сдружение „Екомисия 21 век“ в партньорство с организации от Испания, Италия, Полша и Латвия и се финансира по програма „Еразъм +“. Това съобщиха от „Екомисия 21 век“.

Проектът „Активен и здравословен начин на живот” е насочен към стимулиране на деца и млади хора към здравословен и активен начин на живот чрез спортни дейности и активности на открито и дейности, насърчаващи здравословното хранене, общуване с природата и насърчаване на отговорно отношение към проблемите на околната среда чрез неформално образование.

Децата, говорещи два езика, виждат света по различен начин

Изследване, извършено от учени на университета Конкордия в Монреал, Канада, показва, че децата, говорещи на два езика, виждат света по ...

Четиримата доброволци - Ермес, Войчех, Оскар и Юргис, ще участват в различни дейности по проекта до края на ноември тази година.

Ермес Андгелоззи е от Италия е на 27 години. Той е бил треньор по футбол за деца. В Ловеч ще организира и безплатни уроци по италиански език.

Войчех Пшъбъла е от Полша, на 25 години. Интересува се от здравословен начин на живот, чужди езици, музика, етнография и екология. За всички, които искат да се научат да рисуват, Войчех ще води уроци по рисуване.

Оскар Сан Роман е от Испания, на 30 г., завършил е история, интересува се от работа с деца. В Младежки център – Ловеч, можете да посетите уроците по испански, които Оскар ще води.

У нас има недостиг на специалисти с чужди езици

Глад за специалисти по чужди езици се задава на пазара на труда. Заради динамичното развитие на кол центровете у нас задачата да се нае...

Юргис Речс е от Латвия, на 25 г., политолог, интересува се от компютри и иновации в компютърните технологии. Ако искате да учите английски език, той ще организира безплатни уроци за всички желаещи.

Ако желаете да се срещнете и да осъществявате доброволчески дейности заедно с тях, имате желание да участвате в уроците, които организират или искате да изживеете приключението Европейска доброволческа служба в друга държава, заповядайте  на място в офиса на сдружение "Екомисия 21 век" – гр. Ловеч, кв. "Вароша", ул. „Георги Бенковски” №1 или се обадете на телефон 068/ 603 834.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com