"Дървото на живота" тръгва на 3 март

23370
"Дървото на живота" тръгва на 3 март

Мащабната семейна историческа сага на TV7 и продуцентската къща Dream Team Films тръгва в ефир в деня на Освобождението на България 3 март. „Дървото на живота” ще се излъчва всяка неделя от 20:00.

Действието проследява историята на заможното видинско семейство Вълчеви на фона на ключови за българската история събития и се разгръща с обявяването на Независимостта на България през 1908. В ролята на братя, които застават един срещу друг, водени от различните идеали, които изповядват, зрителите ще видят Христо Шопов и Владо Карамазов. Героят на Христо Шопов – Йордан, е офицер и заклет патриот, който взима нелегално участие в македонското освободително движение. Неговият брат Панто, в ролята Владо Карамазов, от своя страна е олицетворение на модерния европеец, който поставя личните интереси на първо място. Той неведнъж ще се противопостави на решенията, свързани с бъдещето на семейство Вълчеви.

Драма и героизъм в нов мащабен български исторически сериал

От началото на март TV7 стартира излъчването на българската историческа семейна сага „Дървото на живота”. Мащабната продукц...

В „Дървото на живота” зрителите ще съпреживеят и невъзможната любов между Йордан и дъщерята на видно турско семейство (в ролята Александра Лопез), разделени от предразсъдъците на епохата. Дали Йордан и Азра ще преодолеят неписаните забрани на своето време или чувствата им ще останат неизживени предстои да разберем още в първите епизоди на сериала.

В „Дървото на живота” за пръв път застават заедно на екран едни от най-големите звезди на родните кино и телевизионни продукции: Мария Каварджикова, Христо Шопов, Валентин Ганев, Владимир Карамазов, Койна Русева, Башар Рахал, Теодора Духовникова, Луиза Григорова, Анастасия Ингилизова, Васил Банов, Жорета Николова, Велислав Павлов, Стоян Алексиев, Иван Стаменов, Моньо Монев, Явор Ралинов, Гергана Данданова, Александра Лопез, със специалното участие на Йосиф Сърчаджиев и Явор Милушев. В екипа на сериала влизат продуцентите Евтим Милошев, Любо Нейков, Габриел Георгиев и Иван Спасов, режисьорът Тодор Чапкънов, операторът Лоренцо Сенаторе. Декорите са дело на сценографа Паоло Фаенци.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини