Футболни звезди провеждат благотворителен мач в Бургас

8617
Футболни звезди провеждат благотворителен мач в Бургас

Благотворително футболно шоу ще се проведе в Бургас, съобщиха от пресцентъра на Общината. То ще се проведе от 13,30 часа на стадион „Лазур“. Една срещу друга ще застанат две звездни селекции, водени от Васил Желев-Вашпина, Димитър Димитров-Херо и Салваторе Бианкети. Организатори са дългогодишният футболист и ръководител в "Черноморец" Тодор Райков от ДФК"Чайка", община Бургас и Областния съвет на БФС.

Благотворителната проява е за нуждаещите се от Дома за медико-социални грижи за деца "Вяра, Надежда и Любов" в Бургас.

Ученици от Смолян организираха благотворителна инициатива в помощ на бедстващите от областта

Петокласници организираха благотворителна инициатива в помощ на бедстващите от областта, съобщиха от пресцентъра на община Смолян. Уче...

На терена ще излязат Радостин Кишишев, Любомир Шейтанов, Георги Чиликов, Милен Георгиев, Пламен Крумов, Митко Трендафилов, Диан Петков, Малин Орачев, Ганчо Евтимов, Нено Ненов, Стефан Трайков, Ангел Стойков, Илиан Банев, Венко Петков, Марин Байчев, Тодор Попов, Иван Дончев. В другата селекция са Лео Бианки, Орлин Павлов, Румънеца и Енчев, Спенс, бразилската перла и бивш национал на Белгия Луис Оливейра. Ще присъстват дългогодишните шефове на "Черноморец" и "Нефтохимик" Васил Стоянов и Христо Порточанов. Предвидена е и богата музикална програма.

Шоуто е в рамките на международния детски футболен турнир, който се провежда до 6 април. Ще участват над 400 деца от 24 отбора от целия бургаски регион, както и 50 деца от клуб "Полиспортива" Катания. Те са разпределени в три възрастови групи - до 9, до 11 и до 13 години. Осигурени са атрактивни награди, включително фланелка на "Милан" с автографи на всички футболисти, както и фланелка на националния отбор на Италия. Преди началото на звездния мач в неделя от 12 часа ще се играят срещи от международния детски турнир. Входът на стадион "Лазур" е безплатен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com