Музика за борба с младежката престъпност

6423
Музика за борба с младежката престъпност
Снимка: Thinkstock/ Guliver

По случай днешния Международен ден на музиката (1 октомври), МКБППМН (Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни) към СО – район „Студентски“ стартира кампанията „Утре започва от днес“ с музикална терапия.

В 8:30 часа на метростанция "Г. М. Димитров", Младежкият духов оркестър към Професионална гимназия за компютърни технологии и системи – град Правец, ще изнесе музикален флашмоб. Пътниците в посока Г.М. Димитров - Мусагеница ще се насладят на необикновено изживяване и по време на своето пътуване.

Отчетоха спад на детската престъпност в Шумен

Намалява детската престъпност в Шумен. 40 непълнолетни и малолетни са извършили 30 противоправни деяния през 2014 година, сочи отчетът ...

Отново на 1-ви октомври в 16:00ч. пред параклиса в парк „Студентски“, Софийският духов оркестър ще поздрави жителите на района със специално подготвени изпълнения на народна и филмова музика.

Концертите на Софийския духов оркестър ще продължат и на 02.10. от 17:00ч. на детската площадка зад Ритуална зала „Студентска“, ж.к. Младост 1 и на 03.10. от 11:00ч. – на площада пред читалище „Възраждане“, ж.к. Дървеница ул. „Иван Боримечката“ 6.

Кампанията е съсредоточена и върху спорта като един от начините за справяне с противообществените прояви сред малолетните и непълнолетни лица. Предвидени са безплатни тренировки за деца и родители по различни видове спорт, демонстративни мачове по тенис, включващи деца с увреждания.

Кампанията „Утре започва от днес“ ще продължи с обучения на преподаватели и ученици в училищата по теми, свързани с агресията сред децата, социалните мрежи като източник на опасност, превенция на употребата на алкохол и наркотични вещества и др.

Струнен квартет изсвири 134 години глобално затопляне (ВИДЕО)

Географът от университета на Минесота Скот Сейнт Джордж (Scott St. George) и неговите студенти създадоха произведение за струнен кварте...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини