Поощряват служителите, участвали в акцията с цистерната

6096
Поощряват служителите, участвали в акцията с цистерната
Снимка: БГНЕС

Служителите, взели участие в спасистелната акция на АМ "Хемус", ще бъдат поощрени. Това каза на брифинг директорът на ГД "Пожарна безопасност и защита на населението" главен комисар Николай Николов във връзка с вчерашния инцидент с преобърнала се цистерна на магистралата, предаде "Фокус".

"Това беше тежка спасителна операция. Тя завърши в ранните часове на този ден. Отчитаме добрата организация, създадена на място, както и усилията на нашите момчета. Те спасиха един човешки живот на границата на смъртта, висящ повече от два часа на границата на пропастта. Те ще бъдат поощрени за действията си от МВР", коментира гл. комисар Николай Николов.

Извадиха шофьора от цистерната, висяща от 128 метра на "Хемус"

Току що приключи спасителната операция на шофьора на преобърналата се цистерна, който вися над два часа на коланите си от шофьорската ...

Припомняме, че вчера на "Хемус" се преобърна цистерна, която вися от виадукт в продължение на няколко часа. Тя не е била пълна с газ, както бе оповестено първоначално. Докато траеше акцията, патрули на "Пътна полиция" спираха автомобилния поток в двете посоки по магистралата – в района на с. Яна и в района на Ябланица, което предизвика километрични задръствания.след успешно извършена специализирана спасителна операция, шофьорът на цистерната, която висеше от виадукта на 37-мия километър на АМ „Хемус”, беше спасен. Благодарение на усилията на служители на МВР и на Пожарна безопасност и защита на населението, водачът, който близо 3 часа беше в безпомощно състояние в кабината на тежкотоварното превозно средство, надвиснало на 80 м височина, беше изваден от кабината.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини