Роден проект с Европейска награда за насърчаване на предприемачеството

19093
Роден проект с Европейска награда за насърчаване на предприемачеството

Проектът „Брандико“ на Министерството на икономиката и енергетиката спечели наградата в категория "Инвестиции в предприемачески умения" на 8-мото годишно издание на конкурса "Европейски награди за насърчаване на предприемачеството".

Церемонията по обявяване на победителите се състоя на 2 октомври вечерта в Неапол, Италия в рамките на Европейската седмица на малките и средни предприятия, съобщи Европейската комисия.

Чуждите инвеститори хвърлят око на Северозападния регион

Макар инвестициите у нас все още да не са значителен брой, има известно подобрение на ситуацията. Оказва се, че чуждестранни вложители ...

Голямата награда на журито спечели проект от Унгария, който насърчава млади майки, които нямат възможност да се върнат на работа след майчинство, да започват свой бизнес.

Българският проект „Брандико“ обучава ученици от средните училища как да изградят своя марка и да я регистрират като марка на Общността. Учениците създават тренировъчни дружества и получават насоки за това как управляват своя търговска марка, как да е пласират на пазара и да я използват за увеличаване на продажбите. Научават също колко е важна защитата на интелектуалната собственост. Програмата „Брандико“ са завършили над 1700 ученици.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com