Уникалният проект Like.Bulgaria ще открие Международно туристическо изложение във Велико Търново

1556
Уникалният проект Like.Bulgaria ще открие Международно туристическо изложение във Велико Търново

Уникалният проект Like. Bulgaria ще открие тазгодишното издание на Международното изложение „Културен туризъм"- Велико Търново.

Like. Bulgaria е независима марка, която само за една година привлече над 30 000 приятели във Facebook. Идеята е на графичния дизайнер Николай Тонков, а целта на екипа е да популяризира България пред света по модерен и открояващ се начин, възползвайки се от големите възможности, които предоставят социалните мрежи днес.

Facebook страницата на проекта Like. Bulgaria е видяна от над 2 милиона души само за 12 месеца. Like. Bulgaria е възможност за изграждане на успешни и атрактивни промоционални кампании и за реализиране на проекти за корпоративна социална отговорност. В дните на Международното туристическо изложение „Културен туризъм" Like. Bulgaria ще представи потенциала си за партньорство с компании от туристическия бизнес, с неправителствени организации и общини за реализиране на ефективен туристически маркетинг.

Визиите в проекта Like. Bulgaria са селектирани в няколко категории:

WATCH - обединява тематично подбрани визии с оригинални рекламни послания;
VIEW - събира прекрасни гледки от България с неустоимото желание да бъдат видяни „на живо";
MEET - е мястото за среща с известни българи... тук и по цял свят, българи, чиито имена формират респект към страната ни;
LEARN - провокира интереса към исторически личности, събития и паметници, включени в списъка на ЮНЕСКО за световно културно наследство;
LISTEN е раздел, който се развива със съдействието на БГ Радио, и популяризира талантливи български музиканти.

Неотдавна се роди и новата колекция INVEST IN ART, която започва представянето на вече утвърдени и млади български творци.

С последните две колекция „Like. Bulgaria" създава за първи път у нас истинска професионална реклама на постижения в областта на креативните индустрии, предаде КРОСС.

Like. Bulgaria е един уникален творчески процес, който се случва пред очите ви. Почти всеки ден в страницата на проекта в социалната мрежа се публикуват нови изображения - позитивни и вдъхновяващи, пораждащи размисъл и усмивка или трогващи от вълнение. Like. Bulgaria представя вдъхновените мигове на своите автори и споделя техните мисли за страната, която обичат.

Изложбата Like.Bulgaria ще бъде открита във Велико Търново на 09 април 2014 г. в Залите на Художествената галерия „Борис Денев" и на открито в центъра на града.  Среща с екипа, реализиращ Like. Bulgaria - на 10 април 2014 г. от 11,00 часа, Изложбени зали „Рафаел Михайлов" - Велико Търново (зала за дискусии).

Около 70 000 гръцки туристи се очакват у нас за празниците

Около 70 000 са гръцките туристи, които ще преминат границата по празниците, каза Румен Драганов, председател на Института за анализи и...

Ако вече нямате търпение да видите този уникален проект - можете да посетите още сега Фейсбук страницата на проекта, както и официалния му сайт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини