Благотворителна инициатива "За да те има"

5483
Благотворителна инициатива "За да те има"

На 8 феруари бе даден стартът на благотворителната инициатива "За да те има" на сайта за безплатни обяви OLX в партньорство с фондация "Искам бебе". Целта на кампанията е да насърчи българите да помогнат на двойки с репродуктивни проблеми чрез дарение, като 100% от събраната сума ще бъде предоставена на фондация "Искам бебе" и разпределена за инвитро процедури.

Инициативата насърчава българските потребители да помогнат на двойки с репродуктивни проблеми, като закупят до 8 март от специално създадения сайт mama.olx.bg ръчно изрисувана матрьошка или 3D картичка. Всеки сам избира сумата, която да дари, a посочените цени на символите на кампанията от 5, 10 и 20 лв. са минималната стойност на дарението.

Колко е добре да дариш по две!

ИКЕА провежда за тринадесета поредна година кампанията с добра кауза „Плюшени играчки в помощ на образованието“. Глобалното...

Събраните средства ще бъдат предоставени на фондация "Искам бебе" и разпределени между двойки, които кандидатстват за финансова подкрепа от днес до 8 март на сайта на фондацията iskambebe.bg.

Кампанията ще подкрепи с по 5000 лв. семейства с репродуктивни проблеми, избрани на случаен принцип сред всички, отговарящи на критериите при кандидатстване. Те включват: българско гражданство, доказан минимум 2-годишен стерилитет и покриване на поне едно от следните медицински условия: да са изчерпали възможностите за финансиране от центъра за асистирана репродукция (държавния Фонд Ин витро), да са включени в донорска програма (за донорска яйцеклетка) и препоръката за лечението да изисква единствено ин витро процедура, дори да не отговарят на изискванията на Фонд ин витро.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини