Да спасиш улично куче рискувайки собственото си здраве

40795
Да спасиш улично куче рискувайки собственото си здраве

Една случка от от изминалите почивни дни предизвика фурор в социалните мрежи в България, а главни герои се оказаха група млади момчета.

Едно от тези момчета обаче е истинският главен герой и с постъпката си доказа, че все още има надежда в младото поколение на България. Това момче влезе в леда на езерцото в Южния парк и с помощта на клон спаси попаднало в капана на леда бездомно куче.

Жена накърми новородено кученце и му спаси живота

Малкото кученце било изоставено и жената решила да го прибере. Когато то отказало да се храни тя решила да му даде от собствената си къ...

Имайки предвид затоплянето на времето ситуацията можеше да се уасложни много, но в крайна сметка всичко завърши благополучно, а постъпката на тези момчета може само да ни накара да се гордеем с тях.

Свидетел на стналото и автор на фотографиите е случайно оказалият се на мястото на събитията Васил Копчев, който публикува и разказа си за смелите младежи във Фейсбук, подплатен със снимков материал.

Той също изразява изненадата си от благородната и самоотвержена постъпка на тези подрастващи момчета и изказа мнението, че все още има и стойностни деца от днешното младо поколение на България.

Ние също адмирираме тяхната постъпка и се надяваме, че все повече млади хора няма да остават бездушни към случващото се около тях.

Белгийска овчарка с двоен нос си намери нов дом

Звучи малко невероятно, но е истина, че кучето с двоен нос съществува, а поради генетичния му проблем хората не са искали да го осиновя...

На фона на проблемите с бездомните кучета в последните години в страната ни и множеството случаи с нахапани и загинали хора, постъпката на тези момчета показа, че преди всичко те са хора и ценят живота.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com