Флаш моб срещу закриването на приют Богров - стотици кучета и техните осиновители пред НДК

58069
Флаш моб срещу закриването на приют Богров - стотици кучета и техните осиновители пред НДК
Снимка: ARS

На 09 ноември, събота, от 12:30 пред пилоните на НДК се организира флашмоб с участието на стотици осиновени от приют Богров на Animal Rescue Sofia бездомни  кучета и техните стопани.

Целта на организаторите е да се изрази недоволството от предстоящото закриване на приют Богров и да се напомни на властите и обществото, че хиляди кучета вместо по софийските улици, днес са в своите домове именно поради работата на Анимал Рескю София.

Отровиха седем кучета в Силистра

Трупове на седем кучета са открити по един от централните булеварди в Силистра. Сигналът за умрелите животни е получен от граждани, съо...

Анимал Рескю София е българска неправителствена, нестопанска организация, която от три години стопанисва общинския приют в Богров. Договорът за приюта изтича през декември и няма да бъде подновяван.

Осиновени от приюта кучета отглеждат журналистката Елена Йончева и нападателят на Лудогорец Михаил Александров. Сред  дарилите за закупуване на нов терен за приют са Слави Трифонов и холивудската звезда Келан Луц (Здрач).

За трите години работа в приют Богров, Анимал Рескю София са задомили в България и чужбина над 2 400 кучета и са кастрирали още 5 500. Стопанисваният от тях приют е първенец по посещаемост, осиновявания и кастрации за цялата страна. Приютът трябва да затвори в края на годината, организацията събира средства за нов терен.

 

Благотворителен концерт в помощ на ANIMAL RESCUE SOFIA

RADIO CAFE и CLUB BACK STAGE представят: P.I.F, JEREMY?, ВАНЯ ЩЕРЕВА, LOCO, МИЛА РОБЪРТ, SHAKERMAKER и един благотворителен концерт в п...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини